Följ oss på
Har ni frågor?
Ring 0454-840 10
Mån-Fre kl 08.00 - kl 16.00

Om Techmedico

Techmedico är ett företag som brinner för att sprida kunskap inom hjärtlungräddning och akut omhändertagande. Techmedico är distributör av Laerdal Medicals hela sortiment.

Vi skapar hjärtsäkra miljöer

Varje år drabbas 10 000 personer av hjärtstopp utanför sjukvården. Vi vet att med rätt utbildning och rätt utrustning kan hundratals personer räddas tillbaka till ett normalt liv. Vårt mål är att skapa hjärtsäkra miljöer på alla de platser där vi dagligen vistas, både på arbetet och på fritiden.

Utbildningar som räddar liv

Genom Techmedicos utbildningar får deltagarna lära sig grunderna i hjärt-lungräddning och akut omhändertagande. Utbildningarna är noga utprovade och genomförs med stort engagemang i en positiv anda för att alla ska kunna ta till sig den viktiga kunskapen. Utbildningarna finns som färdiga paket eller som skräddarsydda och platsanpassade utbildningar med scenarioövningar. Läs mer om våra utbildningar under fliken Utbildningar.

Noga utvalda produkter

Techmedico är distributör av Laerdal Medicals hela sortiment. Laerdal Medical har funnits på marknaden i över 50 år. Samtliga produkter är noga utvalda och väl beprövade inom akutsjukvården.
Läs mer om vårt sortiment under fliken Produkter.

Om oss

Energi och glädje präglar Techmedicos utbildningar. Vi tycker om att föreläsa och brinner för att sprida kunskap om hjärt-lungräddning till så många som möjligt. Vår personal har givetvis en gedigen specialistutbildning inom akut omhändertagande och lång erfarenhet från ambulanssjukvården.

Jessica Holmström

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård och anestesi. Grundare av Techmedico.
– Jag älskar att föreläsa om det jag kan bäst, nämligen akut omhändertagande. Mötet med nya människor och glädjen i att sprida kunskap om hjärt-lungräddning är oerhört inspirerande. Med lång erfarenhet och gedigen utbildning inom akutsjukvård vet jag att jag kan erbjuda utbildningar som verkligen gör skillnad.

Martina Olovsson

Deltidsbrandman samt räddningsledare med sjukvårdskunskaper.
– Jag kombinerar mitt arbete som deltidsbrandman med utbildningsuppdrag inom Techmedico. Det är oerhört kul att komma ut på företag och föreningar för att lära ut akut omhändertagande. Intresset är alltid stort och frågorna många. Vi är också noga med att skapa en positiv anda så att det blir lätt att ta till sig utbildningen.

Camilla Svärd Strömgren

Entreprenör. Flera års erfarenhet som egen företagare.
– Jag ser fram emot att hjälpa till att ta Techmedico till nästa nivå, att utveckla företaget på bästa sätt och kommer mest att arbeta inom marknad och sälj.

Varför välja oss

Vår erfarenhet är din trygghet

Techmedicos kunskap bottnar i flera decenniers samlad erfarenhet av ambulans- och akut omhändertagande. All personal har gedigen utbildning i form av legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård och anestesi. Kombinationen av vår erfarenhet och utbildning ger trygghet och garanterar väl genomtänkta och realistiska övningar, anpassade efter kundens behov. Även valet av produkter baseras på lång erfarenhet. Sortimentet består därför endast av noga utvalda kvalitetsprodukter.